Category: Teorier kæreste til at komme

Jeg har menstruation uden Г¦glГёsning

25.12.2015

jeg har menstruation uden Г¦glГёsning

Jeg stoppede med p-piller i februar og har gået nogle måneder uden menstruation, men nu var den blevet regelmæssig og jeg kunne  Mangler: г ‎ glгёsning. Er der andre der har prøvet at have mens smerter en uge op til forventet mens. uden at det kommer? Siden tirsdag i sidste uge, har jeg tæ. Mangler: г ‎ glгёsning. Jeg tror man har en tendens til at framprovokere symptomer Samtidig synes jeg, at det er underligt at have menstruationssmerter så længe uden menstruation. Mangler: г ‎ glгёsning.

Jeg har menstruation uden Г¦glГёsning - Sexskolen

Opret bruger, og følg denne tråd. Sådan har jeg det nemmelig også Men det er kun om morgenen. Jeg ved hvornår vi har haft sex, men er usikker omkring hvor længe jeg skal vente med at teste mig? Jeg tror helt ærligt ikke at du skal bekymre dig så meget om graviditet hvis ikke du har sex. Men det er stadig ikke kommet.

Jeg har menstruation uden Г¦glГёsning - mand nåede

Jeg blev mor igen for små 14 dage siden. De dør efter et par timer, men de svækkes rigtig hurtigt, så chancen for at de kan klare rejsen fra indgangen af skeden og helt op i livmoder er meeeget lille. Vi har fået en Læs hele brevet og Helens svar 3. Jeg ikke troede jeg kunne blive gravid. Læs hele brevet og Helens svar. Jeg nåede heldigvis ikke at opleve jeg har menstruation uden Г¦glГёsning

 Comments: 0

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *