Category: Teorier kæreste til at komme

FГёelse cyklus graviditet

04.01.2016

Vil du gerne være gravid, og vil vide hvornår chancen er størst? Så læs Din cyklus er inddelt i tre faser, der kort kan beskrives som menstruationsperioden. I Min-Maves Projekt babykalender, kan du få styr på din cyklus, menstruation, ægløsningstidspunkt og hvornår du skal have sex, for at blive gravid. Læs om kvindens ægløsningscyklus og om alle de spændende ting, der sker i din gravid indenfor den beskrevne cyklus, da din cyklus stopper ved graviditet.

Videos

Befrugtning I Min-Maves Projekt babykalender, kan du få styr på din cyklus, menstruation, ægløsningstidspunkt og hvornår du skal have sex, for at blive gravid. Vil du gerne være gravid, og vil vide hvornår chancen er størst? Så læs Din cyklus er inddelt i tre faser, der kort kan beskrives som menstruationsperioden. Beregn din ægløsning her på siden og find din mest frugtbare periode. Indtast blot din cyklus og sidste menstruations første dag.

FГёelse cyklus graviditet - for families

Sandsynligheden for at blive gravid. Kan man se graviditet efter en uge? Bliver man steril af fortrydelsespiller?

FГёelse cyklus graviditet - kan

Samtidigt er dit kvindelige kønshormon østrogen ikke på sit højeste niveau, så det er helt normalt, hvis du ikke synes, at dette er den fedeste dag i måneden. Få projekt baby kalender direkte i inbakken. Når udflådet er gennemsigtigt og klistret, og du kan trykke på det og det hænger sammen mellem dine fingerspidser, så er du sandsynligvis frugtbar.

 Comments: 0

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *