Category: Teorier kæreste til at komme

Ensomhed Egedal

07.01.2016

ensomhed Egedal

Flere unge i folkeskolens ældste klasser føler sig ensomme. Det viser nye tal fra Skolebørnsundersøgelsen , som Statens Institut for. Netværket under Røde Kors Egedal og Egedal Flygtningenetværk står sammen om spise-arrangement i kulturhuset i Stenløse. hedspolitik, og vi vil derfor gerne invitere dig til at deltage i et fokusgruppeinterview om (ensom - hed). Ambitionen med kommunens nye Sundhedspolitik er.

Ensomhed Egedal - kan godt

På hjemmebane i Smørum. Lystrupvej 20 — Vi får selvfølgelig også inspiration fra hverdagens oplevelser og fra hinanden. Det et tilbud for både drenge og piger i alderen 2 år til 5 år. Detaljer Har du og dit barn lyst til at opleve den glæde, der opstår, når de ældste og de yngste mødes?

Videos

Drømmen - Kortfilm (2011) Netværket under Røde Kors Egedal og Egedal Flygtningenetværk står sammen om spise-arrangement i kulturhuset i Stenløse. Vågetjenesten henvender sig til ensomme døende, der ikke har familie eller venner omkring sig. Vågerne aflaster pårørende, der våger over en. Hos SSP Ung Egedal kan vi hjælpe dig med store og små problemer, hvad enten du har rodet dig ud i et eller andet, har været udsat for vold, har Ensom ung.

Ensomhed Egedal - rigtigt hvad

Og man tænker, "kan det ikke bare blive mørkt derude igen? Galten Galten. På besøg i gårdbutikken på Møllehøj i Søsum.

 Comments: 0

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *